Centre d'aide Gymlib

Gymlib Pro: Inschrijven op de app

>> Download onze Gymlib-app.

GYMLIB Android (Google PlayStore)

GYMLIB IOS (AppStore)

>> Start de app na installatie op uw mobiele toestel

>> Al ingeschreven of geabonneerd op het Gymlib Pro-aanbod?

Voer dan uw aanmeldgegevens in om via de zoekfunctie uw favoriete sportclubs te vinden, uw Pass aan te maken en uw persoonlijke gegevens te raadplegen.

>> Nieuwe gebruiker/nieuwe gebruikster?

Tik op ‘U hebt geen account? Inschrijven’ onderaan het scherm.

U kunt op elk moment naar het vorige scherm terugkeren.

Selecteer het eerste menu op het volgende scherm:

Gymlib Pro ‘ik geniet van Gymlib Pro via mijn bedrijf’

• Geef uw persoonlijke gegevens in en vergeet niet om uw professionele e-mailadres te gebruiken zodat u herkend kunt worden op het Gymlib Pro-platform van uw bedrijf.

Vink de vakjes over de AGV en AVV en het privacybeleid aan en tik vervolgens op de knop ‘Inschrijven’. U ontvangt dan binnen enkele seconden een e-mail met uw toegangscodes.

• Open uw professionele mailbox en gebruik de zescijferige code uit de e-mail die u van ons gekregen hebt. Vul de code in de zes vakjes van het nieuwe scherm in.
  • Er wordt een nieuw scherm geopend om uw formule te selecteren: Standaard, Advanced of Premium.
  • Als u al weet welke formule u wilt selecteren, kunt u er meteen op klikken.
  • Neem uw kredietkaart (het enige mogelijke betaalmiddel) en voer de gevraagde gegevens in. Bevestig uw bankgegevens en klik op ‘Betalen en abonneren’
  • Als u nog niet zeker bent en/of de sportclubs en hun formules liever eerst eens wilt bekijken, klikt u onderaan het scherm op ‘Nog niet beslist? Netwerk bekijken’. U krijgt dan een overzicht van de sportclubs en activiteiten in uw buurt en/of die van uw werkplek.

Zodra u de geschikte formule gevonden hebt, kunt u teruggaan naar de betaling en u inschrijven voor het abonnement. Ga terug naar het hoofdmenu en klik onderaan het scherm op de knop ‘Abonneren om van het Pro-aanbod te profiteren’.

Gefeliciteerd, u bent nu geabonneerd en volledig klaar om van het sport- en welzijnsaanbod van Gymlib Pro te genieten.