Ik koppel mijn Gymlib account aan mijn telefoon

Om optimaal gebruik te kunnen maken van je abonnement, moet je de Gymlib app gebruiken.

Wegens veiligheidsredenen is je Gymlib account gekoppeld aan een unieke telefoon. Concreet wordt je account technisch gekoppeld aan je telefoon. Je kunt dus alleen maar met deze telefoon je abonnement beheren, een pass aanmaken en/of valideren.

Daarnaast willen we je eraan herinneren dat je Gymlib account persoonlijk is en niet gedeeld mag worden met andere personen.

Hoe koppel je je account?

Zodra je de betaling van je abonnement gevalideerd hebt, vragen wij jou om je nieuwe Gymlib account te koppelen aan de telefoon die je op dat moment gebruikt.

Ik verander van telefoon

Natuurlijk kan je van telefoon veranderen! Wij begrijpen het als je telkens voor de nieuwste Iphone, Samsung, Huawei,... kiest :)

Om dit te doen:

• download de app op je nieuwe telefoon
  • log in met je gegevens
  • valideer de nieuwe associatie tussen jouw account en de nieuwe telefoon

Opgelet : Dit is onomkeerbaar, je zal jouw oude telefoon niet meer kunnen gebruiken met je Gymlib account.

Indien je probeert om je oude telefoon toch opnieuw te koppelen aan je Gymlib account, dan zal er een bericht verschijnen dat dit onmogelijk is.