1. FAQ Gymlib
  2. Gymlib Home - Nederlands

Ik neem deel aan de interbedrijven wedstrijd Gymlib Heroes

Wat is de interbedrijven wedstrijd Gymlib Heroes ? Hoe kan ik hieraan deelnemen ? Wat kan ik winnen ?

Wat is de interbedrijven wedstrijd Gymlib Heroes ?

#GymlibHeroes is een wedstrijd rond sport en welzijn in bedrijven die gebruikt maakt van de app United Heroes om jou te motiveren om opnieuw te sporten en te bewegen na de lange lockdown, zorg te dragen van jezelf en de banden met je collega’s opnieuw aan te scherpen, zelfs vanop afstand. Van 1 juni tot en met 30 juni gaan de medewerkers van verschillende bedrijven de uitdaging aan en zullen ze proberen om via hun activiteiten zoveel mogelijk punten te verzamelen, en hopelijk een podiumplaats en bijhorende prijzen bemachtigen…!

Wat moet je weten:

• Elk deelnemend bedrijf heeft zijn eigen team. De medewerkers van eenzelfde bedrijf vormen het team van hun bedrijf.
  • Elke deelnemer wint “gezondheidspunten” door deel te nemen aan de verschillende challenges of door een sportieve activiteit te registreren in de app United Heroes (joggen, yoga, fietsen, mediteren, …).
  • Elke week kan je deelnemen aan vier verschillende uitdagingen. Je vindt deze terug in het tabblad “Challenges” van de United Heroes app.
  • Elke dag om 8u30 en om 19u biedt United Heroes live groepslessen aan via hun YouTube kanaal Sport Heroes. Je kan de lessen ook herbekijken.
  • Je activiteiten worden automatisch opgeslagen in de app via de pedometer van je telefoon of via geconnecteerde sport apps. Je kan ook zelf manueel activiteiten ingeven (je kan wel maar maximaal één activiteit manueel per dag ingeven, dit om zeuren te vermijden).
  • Er wordt zowel een individuele ranking als een ranking van de teams opgesteld, die in real-time geüpdate wordt in de United Heroes app. De ranking van de teams wordt berekend op basis van het gemiddelde van alle teamleden, dit om het onevenwicht tussen grote en kleine bedrijven weg te werken.
  • Elke week ontvangen de deelnemers een tussenstand.

Hoe kan ik hieraan deelnemen ?

• Download the United Heroes app via Google Play en App Store of bezoek de de website van United Heroes;
  • Klik op "Mijn account aanmaken" of "Inschrijven" op de website;
  • Gebruik tijdens je inschrijving de code;
  • Vervolledig je inschrijving met je professionele email adres en persoonlijke info;
  • Vervoeg jouw collega's, en probeer samen de overwinning binnen te halen! 🏆

Alle nuttige info omtrent inschrijven en het gebruik van de app vind je terug in onze gebruikershandleiding.

Wat kan ik winnen?

Individuele challenges:

• Top 5 van elk team : een Gymlib Premium abonnement gratis gedurende één maand
  • Top 3 van elk team : één artikel naar keuze uit de Gymlib boetiek.

Team challenges:

• 1ste plaats : een live groepsles en een webinar met een gezondheidsexpert naar keuze
  • 2de plaats : een webinar met een gezondheidsexpert naar keuze
  • 3de plaats : een live groepsles naar keuze

Heb je toch nog niet alle info terug gevonden die je nodig had? Heb je een probleem met het gebruik van de app United Heroes? We verwijzen je graag door naar volgende pagina: https://help.sportheroes.com/hc/en-gb

Veel succes gewenst!