Ik reserveer een sportsessie

Voor de sport- en/of welzijnscentra met vrije toegang:

Het is niet nodig om op voorhand te reserveren.

Voor de sport- en/of welzijnscentra waar op voorhand reserveren verplicht is:

Alle info omtrent reserveren vind je terug op de infofiche van de het sport- of welzijnscentrum.

Drie mogelijkheden:

Ik reserveer per mail of per telefoon:

Gelieve de datum en het uur op te geven wanneer je wenst te reserveren.

Ik maak een account aan op de website van het sport- of welzijnscentrum en laat credits toevoegen:

• Maak een account aan op de website van het sport- of welzijnscentrum ;
  • Stuur een mail naar het centrum met de nummer van je Gymlib pas om zo één credit op je account te krijgen (behalve bij Dynamo, Swedish Fit, Fizix Live. Gelieve hiervoor volgende link te raadplegen Ik wil graag reserveren bij Dynamo/Swedish Fit/Fizix Live);
  • Kies en reserveer onmiddellijk op de website van het centrum zelf.

Ik reserveer zelf via de Gymlib mobiele applicatie:

Bij veel sport- en welzijnscentra* kan u rechtstreeks credits aan uw account bij de partner toevoegen en reserveren door de Gymlib mobiele applicatie te gebruiken:

• Maak een pas aan en klik op “details van de pas”;
  • Klik op "Mijn account crediteren". Er worden automatisch credits aan uw account toegevoegd;
  • Gebruik nog steeds de Gymlib app om op “Sportsessie reserveren” te klikken. Je wordt vervolgens automatisch doorverwezen naar de website van het sport- of welzijnscentrum waar je zelf en volledig autonoom kan reserveren.

unnamed (1)

Opmerkingen:

• Indien je nog geen account hebt bij het sport- of welzijnscentrum wordt deze automatisch aangemaakt wanneer je klikt op “Mijn account crediteren”. Wanneer je vervolgens doorverwezen wordt naar de website van onze partner en je je de eerste aanmeldt, zal er je gevraagd worden om je wachtwoord te personaliseren.
  • Indien je al een account hebt bij het sport- of welzijnscentrum, is het noodzakelijk dat het email adres van je account bij onze partner dezelfde is als die van je Gymlib Pro account. Als dit niet het geval is, dan word je beschouwd als een nieuwe klant en wordt een nieuwe account aangemaakt.

* Lijst sport-en welzijnscentra: Hall Boxing, La Maison Nomade, Midtown, Episod, Le Labo, SvHealthy, Summit Cycle, YAY Yoga, Make Me Yoga, B'YO!Paris, Snake and Twist, Yazen, Lomey Yoga, Modo Yoga.