Ik schrijf me in bij Gymlib Home

Wat is Gymlib Home? Hoe schrijf ik me in voor Gymlib Home?

Wat is Gymlib Home?

Tijdens de lockdown biedt jouw werkgever je de mogelijkheid om jouw sport- en wellzijnsactiviteiten gratis voort te zetten dankzij het Gymlib Home programma. Met Gymlib Home geniet je van sport- en welzijnsapps, live groepslessen en thematische webinars (osteopathie, sofrologie, voeding...).

Het aanbod van Gymlib Home verandert in functie van de maatregelen die de regering neemt in de strijd tegen de coronaviruspandemie (COVID-19).

Om van dit aanbod te kunnen genieten, dien je een medewerker te zijn van een bedrijf dat Gymlib Pro en/of Gymlib Home klant is en moet je een Gymlib account aanmaken (het is weliswaar NIET noodzakelijk om een abonnement te hebben).

Hoe schrijf ik me in voor Gymlib Home?

Indien je al een Gymlib-account hebt, ga dan direct naar de volgende stappen om uw activiteit te kiezen.

• Ga naar de Gymlib website ;
  • Klik op "Heb je nog geen account ? Registreren" ;
  • Selecteer Gymlib Pro ;
  • Vul je contactgegevens in, je professionele e-mail en kies je wachtwoord ;
  • Controleer je e-mail via een unieke 6-cijferige code die je zonet werd toegestuurd - deze code wordt gebruikt om je Gymlib-account te verifiëren ;
  • Je Gymlib inschrijving is nu afgerond - je kan deze pagina verlaten zonder een formule te kiezen en de betaling te verrichten.

En als je ons nieuws wilt volgen gedurende deze moeilijke periode, aarzel dan niet om ons deze blog te raadplegen.