Ik voeg sportclubs toe aan mijn favorieten

Ook al heb je zin om alle sportcentra uit te proberen, iedereen heeft zo zijn favorieten! Sportclubs die je koestert. Om net die sportclubs die een plekje in je hart veroverd hebben snel terug te vinden, kan je deze voortaan toevoegen aan je favorieten in de applicatie. Selecteer de juiste sportclub, en klik op het hartje rechts bovenaan.

IMG_2379

Je favoriete sportclubs vind je vervolgens makkelijk terug in het startscherm.

Is de liefde tussen jou en de sportclub toch plots over ? Dan kan je de sportclub makkelijk terug uit je favorietenlijst verwijderen: klik nogmaals op het hartje naast de naam van de desbetreffende sportclub.