Ik wil graag een FizzUp-account aanmaken

Wat is FizzUp? Hoe schrijf ik me in voor FizzUp? Hoe verleng ik mijn FizzUp abonnement?

Wat is FizzUp?

FizzUp is een sport- en fitness programma dat voor iedereen toegankelijk is. Afhankelijk van jouw doelstellingen vind je het programma dat jij nodig hebt: cardio, krachttraining, buikspieren, stretching, sportuitdagingen... en ook meer dan 250 heerlijke recepten op video. De perfecte combinatie om veel te bewegen én goed te eten!

Tijdens de lockdown biedt Gymlib jou een premium FizzUp abonnement aan, met de mogelijkheid tot verlenging in functie van de evolutie van de maatregelen die de overheid neemt in haar strijd tegen de coronaviruspandemie (COVID-19). (normale tarief: ongeveer €15/maand)

De lessen worden in het Engels en in het Frans gegeven maar zijn makkelijk te volgen dankzij eenvoudige instructies.

Hoe schrijf ik me in voor FizzUp?

• Ga naar de Gymlib website ;
  • Log in op je Gymlib-account via je professionele e-mail adres ;
  • Klik op "Maak mijn FizzUp code aan" onderaan op de pagina ;
  • Je code voor FizzUp verschijnt op de pagina zelf en wordt jou ook per e-mail  doorgestuurd ;
  • Ga naar de FizzUp website ;
  • Maak je account aan of log in als je al een FizzUp-account hebt;
  • Klik in het menu rechtsboven op "Mijn account", "Mijn account beheren" ;
  • Klik op "Activeer een cadeaucode" en voer de code in die je zonet aanmaakte om je abonnement te valideren ;
  • Haal het beste uit jouw sportsessies!

NB: er verschijnt een pop-up voor een "1 jaar abonnement". U kunt deze pagina sluiten, je FizzUp Premium abonnement is nu geactiveerd.

De abonnementsperiode gaat van start zodra je je code hebt gevalideerd.

Hoe verleng ik mijn FizzUp abonnement?

Als je al een FizzUp-account hebt en je toegangscode op het punt staat te vervallen, log dan in op je Gymlib account en maak een nieuwe code aan door het eerste proces hierboven nogmals te volgen.

Je gebruiksgegevens zijn gekoppeld aan je account, je behoudt dus al je gegevens en historiek.

Geniet van je sportsessies met FizzUp! Deel gerust je sportsessies met ons op sociale media met de hashtag  #gymlibhome.