Ik wil graag een Mind account aanmaken

Wat is Mind? Hoe schrijf ik me in voor Mind? Hoe verleng ik mijn Mind account?

Wat is Mind?

Mind is een app met meer dan 350 meditatiesessies onder de begeleiding van experts (Martin Aylward, Christophe André, Eline Snel, Fabrice Midal,...), voor jong en oud. Genoeg om helemaal zen te blijven tijdens de volledige lockdown!

Tijdens de lockdown biedt Gymlib jou een premium Mind abonnement aan, met de mogelijkheid tot verlenging in functie van de evolutie van de maatregelen die de overheid neemt in de strijd tegen de coronaviruspandemie (COVID-19). (openbaar tarief: € 6,99/maand)

De lessen worden in het Frans gegeven maar zijn makkelijk te volgen dankzij eenvoudige instructies.

Hoe schrijf ik me in voor Mind?

• Ga naar de Gymlib website ;
  • Log in op je Gymlib-account via je professionele e-mail adres ;
  • Klik onderaan de pagina op "Maak mijn Mind code aan" ;
  • Je code verschijnt op dezelfde pagina en wordt je ook per e-mail  doorgestuurd ;
  • Download de Mind app op de Apple Store of Google Play ;
  • Maak je account aan ;
  • Klik op "Inschrijven" ;
  • Klik op "Valideer een abonnementscode" en geef de code in die je zonet aanmaakte ;
  • Geniet van je meditatiesessies !

De abonnementsperiode gaat van start zodra je je code hebt gevalideerd.

Hoe verleng ik mijn Mind abonnement?

Als je al een Mind account hebt en je toegangscode binnenkort vervalt, log dan in op je Gymlib account en maak een nieuwe code aan door het eerste proces hierboven nogmaals te volgen.

Je gebruiksgegevens zijn gekoppeld aan je account, je behoudt dus al je gegevens en historiek.

Geniet van je meditatiesessies met Mind! Deel gerust je ervaringen met ons op sociale media via de hashtag  #gymlibhome.