Ik wil graag toegang krijgen tot Foodvisor

Wat is Foodvisor? Hoe kan ik toegang krijgen tot Foodvisor? Hoe vernieuw ik mijn Foodvisor abonnement?

Wat is Foodvisor?

Foodvisor is een applicatie die je helpt gezond te eten. Zo kan je bijvoorbeeld een foto maken van je maaltijd en binnen een paar seconden geeft de app je alle nuttige info over de voedingswaarde van je maaltijd. Foodvisor stelt je ook in staat jouw fysieke beweging en sportieve activiteiten te linken aan je dagelijkse tracking systeem, én je kan persoonlijk advies krijgen van diëtisten en deskundigen om jouw doelstellingen te behalen. Dankzij Foodvisor wordt goed eten en het aanhouden van een gezonde levenstijl kinderspel!

Zolang je gewone Gymlib abonnement onderbroken is, kan je dankzij Gymlib Home genieten van een Premium Foodvisor abonnement. Het is mogelijk dat de periode waarin je kan genieten van Foodvisor verlengd wordt, afhankelijk van de maatregelen die de regering neemt in haar strijd tegen het corona virus (COVID-19) (publieksprijs: €9.99/maand).

Hoe kan ik gebruik maken van Foodvisor?

• Ga naar de Gymlib website ;
  • Meld je aan met je Gymlib account via je professionele email adres (als je al automatisch aangemeld bent, ga dan over naar de volgende stap);
  • Klik hieronder op de roze knop “Maak mijn Foodvisor account aan”
  • Jouw persoonlijke en unieke toegangslink verschijnt onmiddellijk op deze pagina en wordt je ook toegestuurd per mail
  • Klik op de link, de volgende stappen staan uitgelegd op de Foodvisor pagina die nu zal verschijnen
  • Geniet van je Premium Foodvisor abonnement!

De app is enkel in het Frans en het Engels beschikbaar.

Zodra je de link geactiveerd hebt, begint de geldigheidsduur van je abonnement te lopen.

Indien je een probleem ondervindt, neem dan contact op met support@foodvisor.io.

Hoe kan ik mijn Foodvisor abonnement vernieuwen?

Heb je al een Premium Foodvisor abonnement en staat jouw unieke en persoonlijke toegangslink op het punt om te vervallen? Gan dan naar de Gymlib website om een nieuwe link aan te maken. Volg daarbij de stappen zoals beschreven hierboven.

Je gebruikersinformatie is gelinkt aan je account en blijft dus bewaard.

Geniet van je voedingsadvies met Foodvisor! Deel je ervaringen met ons op sociale media via #gymlibhome .