Ik wil mijn abonnement stopzetten

We hebben het beloofd: je abonnement is geheel vrijblijvend!

Je kan je Gymlib abonnement opzeggen wanneer je wil. Gelieve daarvoor volgende stappen te volgen:

• Meld je aan met je account via je professionele email adres en je wachtwoord;
  • Klik rechts bovenaan op het scherm op je voornaam en vervolgens op “Mijn account”;
  • Klik op “Beschikbare formules” en daarna op “Zich uitschrijven uit het aanbod”;
  • Lees aandachtig de 4 punten die uitleggen welke gevolgen dit heeft bij de eerste stap van je uitschrijving. Je dient elk vakje aan te vinken nadat je het gelezen hebt om verder te kunnen gaan met uitschrijven. Klik vervolgens op “Verder gaan met uitschrijven”;
  • Je bent vervolgens verplicht om een reden op te geven over waarom je je wenst uitschrijven. Kies uit het keuzemenu en bevestig vervolgens je uitschrijving door te klikken op “Verder gaan met uitschrijven”;
  • Er verschijnt nu een boodschap die je uitschrijving bevestigt en die aangeeft vanaf welke datum je uitschrijving ingaat (dit zal overeenstemmen met de hernieuwingsdatum van je abonnement). Je ontvangt ook nog een bevestigingsmail op het email adres van je Gymlib account.

Door uit te schrijven, ga je akkoord met onderstaande punten*:

• Al je passen die nog geldig zijn zullen vervallen.
  • De abonnement van vrienden en familie die jij lid gemaakt hebt zullen vervallen op hun hernieuwingsdatum.
  • Je geschiedenis en je lijst met favoriete centra worden gewist.
  • Alle credits en passen die nog gelinkt zijn aan een reservering worden onbruikbaar. Aangezien je dus je aanwezigheid niet zal kunnen valideren in de app de dag van je reservatie, moet je alle reserveringen die je gemaakt hebt reserveren, rekening houdend met de annuleringsvoorwaarden van onze centra.  tous vos crédits en cours soumis à réservation seront inutilisables.

*Dit gaat in op de dag waarop je abonnement wordt stopgezet, en niet op de dag waarop je je aanvraag tot stopzetten doet.

Goed om te weten:

Je dient je aanvraag voor stopzetting dient uiterlijk 4 werkdagen vóór de hernieuwingsdatum van je abonnement in te dienen. Indien je deze termijn niet respecteert, wordt de aanvraag tot stopzetting overgedragen naar je volgende abonnementsperiode (terugbetaling is niet mogelijk).

Terugbetaling van het abonnement voor de lopende is onder geen beding mogelijk, ook niet als het abonnement niet gebruikt werd in die lopende maand, tenzij je een medisch certificaat of bewijs van gezondheidsproblemen kan voorleggen.

Je kan op elk moment je abonnement hernemen. Voor meer info hierover, ga naar: Ik wil opnieuw lid worden.