Ik wil mijn abonnementsformule wijzigen

We hebben het beloofd: je abonnement is uiterst flexibel!

Je kan elke maand van abonnementsformule wijzigen. En natuurlijk blijft je abonnement zonder enige verplichting!

Wil je toegang tot meer sport- en welzijnscentra?

Dan is het tijd voor een upgrade!*

De upgrade gaat in vanaf de hernieuwingsdatum van je abonnement.

*Abonnementsformule hoger dan je huidige formule.

Wil je een lichtere formule?

Dan zet je best een stapje terug !*

De downgrade gaat in vanaf de hernieuwingsdatum van je abonnement. De passen die je aanmaakte en die behoren tot de hogere formule zullen aan het einde van je lopende abonnementsperiode vervallen.

*Abonnementsformule lager dan je huidige formule.

Om van formule te veranderen, gelieve volgende stappen te volgen:

• Meld je aan met je account via je professionele email adres en je wachtwoord;
  • Klik rechts bovenaan op het scherm op je voornaam en vervolgens op “Mijn account”;
  • Klik op “Beschikbare formules”. Je ziet nu wat je huidige abonnementsformule is, en je zal ook de twee andere formules zien verschijnen, net als hun prijs en het aantal sport- en welzijnscentra waartoe je toegang hebt met elke formule;
  • Maak je keuze en klik vervolgens op “Dit aanbod kiezen”;
  • De volgende pagina toont nog eens de wijziging die je wilt doorvoeren. Klik op “De abonnementswijziging bevestigen”. Je wordt aangerekend op hetzelfde betaalmiddel als voorheen;
  • Er verschijnt nu een boodschap die je wijziging bevestigt en die aangeeft vanaf welke datum de wijziging ingaat (dit zal overeenstemmen met de hernieuwingsdatum van je abonnement). Je ontvangt ook nog een bevestigingsmail op het email adres van je Gymlib account.

Ter herinnering:

Je kan slechts één keer per maand van abonnementsformule wijzigen. Indien je je formule al eens gewijzigd hebt binnen dezelfde abonnementsperiode, zal er een boodschap verschijnen met de datum waarop je opnieuw van formule kan veranderen wanneer je klikt op “Beschikbare formules” en vervolgens “Dit aanbod kiezen”.

Je zal aangerekend worden via hetzelfde betaalmiddel als dat van voor je abonnementswijziging. Indien je van betaalmiddel wilt wijzigen, gelieve dit artikel te raadplegen.

Je hernieuwingsdatum stemt overeen met de datum waarop je een abonnement nam bij Gymlib Pro. Nam je je abonnement bijvoorbeeld op de 21ste van een bepaalde maand, dan zal je altijd de 21ste van elke maand aangerekend worden. Je hernieuwingsdatum vind je terug in de app rechtsboven als je in je profiel zit. Je profiel komt overeen met het 4de icoontje rechts onder: