Ik word Gymlib Pro

Boeddha of Arnold Schwarzenegger? Kylian Mbappé of Tony Parker? Laure Manaudou of Tiger Woods? Je hoeft niet meer te kiezen. Voortaan ben jij al die personen tegelijkertijd. De kameleon, dat ben jij voortaan!

sports-gymlib-nl-1

Jouw bedrijf zet zich dankzij Gymlib in voor jouw welzijn op het werk: een abonnementsformule zonder verplichtingen die toegang geeft tot meer dan 300 activiteiten in meer dan 3000 sport- en welzijnscentra overal in België, Frankrijk en Luxemburg.

Hoe kan ik hiervan genieten?

• Download de mobiele applicatie van Gymlib:

google-play-badge-NL apple store NL-2

• Klik op “U heeft geen account? Account aanmaken”;
  • Kies Gymlib Pro;
  • Vul je gegevens in, je professionele emailadres en maak een wachtwoord aan*;
  • Valideer uw emailadres via een unieke zescijferige code (die je ontvangen hebt in de inbox van je professioneel emailadres);
  • Kies uw abonnementsformule en betaal via bankkaart.

*Indien je deel uitmaakt van een co-working space of als je Gymlib Pro lid bent via je mutualiteit: vul de toegangscode in. De verantwoordelijke voor Gymlib in jou co-working of mutualiteit kan je deze code bezorgen. Klanten met een controlezegel ontvangen de code via hun professioneel of privé emailadres opgegeven tijdens de aanmaak van hun account.

Hoe kan ik het partnernetwerk ontdekken?

Klik op: “Nog niet zeker? Bekijk het netwerk”. Je kan partners zoeken per geografische zone en/of per activiteit. Onder elke partner staat de bijhorende abonnementsformule geschreven waartoe de partner behoort Essential, Advanced of Premium:

• Essential: toegang tot het Essential netwerk (2000 partners).
  • Advanced: toegang tot het Essential en het Advanced netwerk (2500 partners).
  • Premium: toegang tot alle sport- en welzijnscentra (3000 partners).

U kan vervolgens teruggaan naar het scherm om een abonnement te kiezen door op het hoofdmenu te klikken en vervolgens op “Word Gymlib Pro” te klikken.