Mijn account
Ik wil me afmelden

Hoe meld ik me af?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe meld ik me af?

We hebben het u beloofd: Gymlib is vrijblijvend! U kan zich hiervoor te allen tijde uitschrijven:

• Ga naar de mobiele app van Gymlib en log je in op je account;

• Klik op uw persoonlijke ruimte (rechtsboven) en vervolgens op "Huidige formule";

• Maak kennis met de voorwaarden. Vink "Ik heb gelezen en begrijp wat dit inhoudt" aan en klik op "Doorgaan met uitschrijven";

• Geef uw reden van afmelding aan en klik vervolgens op "Doorgaan";

• Geef aan waarom u bij ons blijft en klik vervolgens op "Afmelden". Er verschijnt een bevestigingsbericht en u ontvangt ook een e-mail. Je uitschrijving gaat in op je verlengingsdatum. Denk eraan om je resterende pulsen v贸贸r deze datum te gebruiken!

U kunt uw abonnement hervatten wanneer u maar wilt.

Goed om te weten:

• Uw account- en gebruiksgegevens worden verwijderd.

• Al uw sessies met of zonder reservering evenals uw pulsen worden verwijderd. Wij danken u voor het annuleren van uw reserveringen met een latere datum dan uw uitschrijvingsdatum binnen de deadlines die vereist zijn door onze partnerinfrastructuren.

• Als je andere gebruikers heeft doorverwezen, worden zij ook uitgeschreven.

• Wij vergoeden een lopende maand niet, ook niet als het abonnement die maand niet is gebruikt, behalve op vertoon van een bewijs van een gezondheidsprobleem.

• Als je gesponsorde familieleden hebt, worden deze ook afgemeld (dit geldt niet voor gesponsorde collega's).