Ik vind een sessie

Hoe vind ik een sessie?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe vind ik een sessie?

Het is de grote dag! Je bent er helemaal klaar voor: je hebt een Gymlib-abonnement afgesloten en je hebt je beste outfit aangetrokken voor een sport- of wellnesssessie. En nu?

• Ga naar de mobiele app van Gymlib en log je in op je account;

• Klik op het vergrootglas (midden onder) en start je zoektocht op infrastructuur, activiteit en/of locatie. Je kan je zoekopdracht verfijnen met de filters: doelstellingen (stoom afblazen, ontspannen, enz.), aangeboden diensten (douches, parkeren, sauna, enz.);

• Selecteer de infrastructuur van je keuze. Je kan 2 soorten infrastructuur tegenkomen: gratis toegangsinfrastructuur (je hoeft niet te reserveren voor je aankomst) en infrastructuur met reservatie (alle informatie staat vermeld op de relevante infrastructuurfiches);

• Vind je sessie in het gedeelte "Mijn sessies" van jouw aanvraag (rechtsonder) en per e-mail.

Dit proces is geldig voor alle sessies (in onze partnerfaciliteiten, voor privécoaching, [ONLINE] lessen en [OUTDOOR] lessen), met uitzondering van 100% digitaal aanbod.

Is je abonnement gepauzeerd? Ontdek hoe je weer kan beginnen door hier te klikken!

Let op:

• Je dient bij elke sessie je aanwezigheid te bevestigen. Raadpleeg het FAQ-artikel voor meer informatie. In geval van vergeten, zal een boete van €5 op je rekening worden toegepast.

• Je kunt een sessie met reservering annuleren binnen het vereiste tijdsbestek dat specifiek is voor elke faciliteit. Als je na de vereiste tijd annuleert, kan je je pulsen die aan de sessie zijn gekoppeld, niet terug vragen.

• Als je niet naar een gereserveerde sessie gaat, en zonder de infrastructuur te hebben verwittigd, kan je je pulsen die aan de sessie zijn gekoppeld, niet terug krijgen en krijg je een boete van € 5. Raadpleeg het FAQ-artikel voor meer informatie.

• Als je een toegangsprobleem ervaart met een infrastructuur, danken wij je voor het wachten op feedback van onze klantenservice voordat je je sessie uitvoert. Als je besluit om voor een sessie te betalen voordat je een retourzending ontvangt, vindt er geen restitutie plaats.

Goed om te weten:

• Eén gegenereerde toegang = één sessie.

• Een sessie is 1 maand geldig. Na 1 maand verloopt je sessie.

• Doe meerdere sessies op dezelfde dag en maak zo vaak als je wil een afspraak binnen dezelfde infrastructuur, binnen de limiet van je pulsen.

• Met een sessie profiteer je van alle diensten die op het infrastructuurblad worden vermeld.

• Een sessie is geldig voor 1 maand vanaf het moment dat je abonnee bent en kan niet worden verlengd. Voorbeeld: een sessie gegenereerd op 21 september om 8 uur is geldig tot 21 oktober om 8 uur.

• Het enige dat je nodig hebt om je abonnement te gebruiken, is jouw app. Je hoeft geen medisch attest of ander persoonlijk document voor te leggen. We raden je echter aan je huisarts te raadplegen voor een controle voordat je lichamelijke of sportieve activiteiten hervat.