Mijn sport- en welzijnssessies
Ik voeg een infrastructuur toe aan mijn favorieten

Hoe voeg ik een infrastructuur toe aan mijn favorieten?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe voeg ik een infrastructuur toe aan mijn favorieten?

Zelfs als je alle sport- en welzijnsfaciliteiten van ons partnernetwerk wilt uitproberen, je hebt natuurlijk voorkeuren! Om je favoriete infrastructuren gemakkelijker te vinden, kan je deze aan je favorieten toevoegen.

• Ga naar de mobiele app van Gymlib en log je in op je account;

• Klik op het blad van de infrastructuur die je aan je favorieten wil toevoegen en vervolgens op het hart (rechtsboven).

Vind jouw favoriete infrastructuren in "Mijn favorieten", onderaan de startpagina.

Klopt je hart niet meer voor een infrastructuur? Om een infrastructuur uit je favorieten te verwijderen, klik je nogmaals op het hartje.