Mijn digitale aanbod
Ik doe mee met de live of replay lessen en workshops

Hoe deelnemen aan lessen en workshops live of in replay?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe deelnemen aan lessen en workshops live of in replay?

Met het digitale aanbod kun je deelnemen aan live- of replay-lessen en workshops, waaronder 30 Neoness Live-lessen.

Het is inbegrepen in alle abonnementen zonder extra kosten en onbeperkt.

Je kunt er ook gratis van profiteren, zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten.

Hoe deelnemen aan cursussen en workshops?

Download eerst de Zoom mobiele app en maak een gratis account aan als je er nog geen hebt.

• Ga naar je Gymlib mobiele app;

• Log in op je account of schrijf je in;

• Scrol op uw startpagina omlaag naar "Gratis toegankelijk" en klik vervolgens op "Sessies opnieuw afspelen" of "Live-sessies";

• Schrijf je in voor een live les of workshop door op "Boek deze les" te klikken. Je kunt de reservering desgewenst aan je agenda toevoegen. Klik op "Replay-sessies verkennen" om doorgestuurd te worden naar de replay-afspeellijst op ons YouTube-kanaal.

In het geval van een reservering voor een cursus of een live workshop, ontvang je vanuit Zoom een e-mail met de link om deel te nemen. Vind deze link terug in je agenda (indien je deze hebt toegevoegd), via je reservering in het tabblad "Mijn sessies" van jouw aanvraag en op de startpagina van jouw aanvraag op D-day. Je kunt deelnemen aan lessen en workshops vanaf je laptop, tablet, computer, etc.

Jouw lessen met gecertificeerde coaches:

Van maandag tot zondag, doe mee aan yoga, meditatie, pilates, stretching, bootcamp, spieropbouw, cardio-boxing, enz.

Jouw workshops met experts:

Neem elke week deel aan georganiseerde workshops: hypnose, sofrologie, voeding, osteopathie, neuro-linguïstisch programmeren (NLP), enz.

Met het digitale Gymlib-aanbod heb je ook toegang tot de premiumversie van onze partnerapplicaties.