Mijn sport- en welzijnssessies
Ik vraag een nieuwe infrastructuur aan

Hoe een nieuwe infrastructuur aanvragen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ons infrastructuurnetwerk stelt u niet 100% tevreden? Wil je nieuwe horizonten ontdekken? Help ons om het te verrijken!

Ga hiervoor naar deze pagina, klik rechtsboven op "Inloggen" en vervolgens op "registreren" om uw account aan te maken met uw e-mailadres gekoppeld aan uw Gymlib-account. U ontvangt een e-mail van gymlib@upvoty.com met het tijdelijke wachtwoord dat u later kunt wijzigen.

U kunt door de tabel bladeren of een zoekopdracht uitvoeren in het daarvoor bestemde veld.

Als de gewenste infrastructuur al in de lopende aanvragen staat:

• Klik op het verzoek en vervolgens op de "Vind ik leuk"-knop (duim omhoog).

• Ons team houdt u op de hoogte van de voortgang van de onderhandelingen met de betreffende infrastructuur. U ontvangt een e-mail bij goed nieuws of een vervolgmail.

Als de gewenste infrastructuur niet het onderwerp is van een verzoek:

• Vul de ruimte "Een aanvraag indienen" aan de rechterkant in: volledige naam van de infrastructuur, adres, je bedrijfsnaam;

• Bevestig door op "Verzenden" te klikken.

U ontvangt een bevestigingsmail of een foutmelding als uw verzoek om een van de volgende redenen niet in behandeling kan worden genomen:

• De gevraagde infrastructuur maakt al deel uit van ons netwerk van partners.

• De infrastructuur is al onderwerp van een lopende aanvraag.

• De gevraagde informatie komt niet overeen of is onvolledig.

Onderhandelingen kunnen soms lang duren en sommige komen de eerste keer niet of helemaal niet tot stand. Ons team stelt echter alles in het werk om aan uw behoeften te voldoen!

Na uw verzoek of uw stem en terwijl u wacht tot ons team bij u terugkomt, vindt u uw geluk tussen onze +4000 huidige partnerinfrastructuren.