My walking challenges
Ik heb meerdere Google-accounts: wat moet ik doen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de synchronisatie van jouw stappen tussen Gymlib en Google Fit goed te laten verlopen moet je het Google-account gebruiken dat aan je Google Fit-account gekoppeld is. Om je Google-account te verifiëren of te wijzigen:

1. Ga naar je Google Fit-app;

2. Bekijk welke Google-account je gebruikt;

3. Klik op "Profiel", "Instellingen" en vervolgens op "Verbonden applicaties beheren";

4. Controleer of Gymlib in de lijst met verbonden applicaties staat, met hetzelfde account dat wordt gebruikt voor Google Fit. Is dit niet het geval, klik dan op “Gymlib”, op “Ontkoppelen” en voeg dan het juiste account toe;

5. Keer terug naar Gymlib om het aan de juiste Google-account te koppelen.