Alles wat u moet weten over het veranderen van uw Gymlib-lidmaatschap

Dankzij uw werkgever of CSE kunt u genieten van een Gymlib-abonnement dat u toegang geeft tot +300 sport- en welzijnsactiviteiten in +4000 centra in Frankrijk en België.

Uw Gymlib-abonnement evolueert voor nog meer flexibiliteit!

Vanaf de datum die Gymlib en uw onderneming u zullen meedelen, kunt u in uw app uw nieuwe abonnementsformule kiezen met pulsen: een virtueel saldo om uw sessies te beheren zoals u dat wenst.

✨ Toegang tot 95% van ons partnernetwerk vanaf de eerste formule.

✨ Organiseer meerdere sessies op één dag en kom zo vaak u maar wilt naar dezelfde infrastructuur.

✨ Krijg onbeperkt gratis toegang tot live cursussen en workshops en tot de premium versie van onze partner apps.

✨ U kunt op elk moment extra pulsen kopen, van pakket veranderen en uw abonnement pauzeren.

Als u, bijvoorbeeld, de Energie formule met 80 pulsen kiest. Elke sessie in onze partner faciliteiten komt overeen met een vastgesteld aantal pulsen. Bijvoorbeeld, een fitness sessie bij Keep Cool in Parijs komt overeen met 10 pulsen. Wanneer u een sessie doet, wordt dit aantal pulsen van uw beginsaldo afgetrokken: 80 - 10 = 70 resterende pulsen.

Hoe kan ik Gymlib blijven gebruiken?

Vanaf de datum die u door Gymlib en uw bedrijf zal worden meegedeeld:

• Ga naar uw Gymlib mobiele app en maak verbinding met uw account;
  • Klik op "Accepteer de voorwaarden" (u kunt ze lezen door te klikken op "Lees de nieuwe algemene voorwaarden");
  • Klik op "Kies een formule" en selecteer het nieuwe pakket van uw keuze;
  • Bevestig door te klikken op "Abonneer u op deze formule";
  • Er verschijnt een bevestigingsbericht en er wordt een e-mail naar u verzonden. Geniet van uw nieuwe formule op de datum van verlenging van uw abonnement. In de tussentijd, blijf je genieten van je oude formule.

Speciale aanbieding!

Tot en met 21 juni 2021 inbegrepen kunt u profiteren van een korting op uw eerste maand abonnement, ongeacht de nieuwe formule die u kiest!

Deze korting is gelijk aan het tarief van de Easy-formule en is alleen geldig voor abonnees die momenteel actief zijn of op pauze zijn (die hun pauze niet verlengen).

Let op:

Als u de nieuwe voorwaarden niet aanvaardt, wordt u automatisch uitgeschreven op het einde van uw huidige maand. Als u andere gebruikers heeft gesponsord, zullen zij ook worden uitgeschreven.

Als u geen actie onderneemt (verandering van formule of weigering van de nieuwe voorwaarden), zal uw account actief blijven zonder dat u er gebruik van kan maken en zal u verder gefactureerd worden omdat geen enkele technische actie in aanmerking zal worden genomen.

Staat uw abonnement op pauze?

Om Gymlib te blijven gebruiken, moet u uw nieuwe abonnementsformule kiezen door het hierboven vermelde proces te volgen.

Als u uw abonnement in wachtstand wilt houden, vinkt u bij de bevestiging van uw nieuwe abonnement "Mijn account gedurende 3 maanden laten pauzeren" aan.

Uw abonnement wordt dan 3 maanden* op pauze gezet en u wordt niet gefactureerd. U ontvangt een bevestigingsmail en u kunt uw nieuwe abonnement gebruiken op de datum waarop u uw abonnement hervat.

*De voorwaarden om te pauzeren veranderen! Vanaf nu kunt u uw abonnement pauzeren voor 1, 2 of 3 maanden, rechtstreeks vanuit uw applicatie.

Heeft u (nog) geen abonnement?

Vanaf de datum die Gymlib en uw bedrijf u zullen meedelen, gaat u naar uw app om het nieuwe Gymlib te ontdekken en een abonnement te nemen op een pakket. Anders kunt u gratis blijven genieten van het 100% digitale aanbod, zonder dat u een abonnement moet nemen.