Ik heb toegang tot het 100% digitale aanbod

Hoe krijg ik toegang tot het 100% digitale aanbod?

Het 100% digitale aanbod is inbegrepen in alle Gymlib-abonnementen, zonder extra kosten en onbeperkt. U hoeft uw pulses niet te gebruiken om ervan te profiteren.

Dankzij uw bedrijf kunt u er ook gratis van genieten, zonder dat u zich hoeft te abonneren op Gymlib. Om dit te doen, moet u enkel een Gymlib account aanmaken.

Hoe krijg ik toegang tot het 100% digitale aanbod?

• Ga naar uw Gymlib mobiele app;
  • Log in op uw account of registreer;
  • Klik op de knop "Thuis sporten" op de startpagina en profiteer van het aanbod!

Het 100% digitale aanbod stelt u in staat om voor uzelf te zorgen waar u wilt, wanneer u wilt dankzij 3 oplossingen:

1 - Premium toegang tot onze partner apps:

Meditatie, Yoga, Hardlopen, Fitness, Voeding en Welzijn op het werk.

2 - Live of lessen op replay met gecertificeerde coaches:

Van maandag tot zondag kunt u deelnemen aan yoga, meditatie, pilates, stretching, bootcamp, spierversterking, cardio-boxing, enz.

3 - Live of op replay thematische workshops met deskundigen:

Neem elke week deel aan georganiseerde workshops: hypnose, sofrologie, voeding, osteopathie, neuro-linguïstisch programmeren (NLP), enz.

Door een Gymlib-abonnement te nemen, kunt u genieten van bijkomende digitale oplossingen:

• De [ONLINE] lessen van onze partner faciliteiten:

Vind de lessen van uw favoriete sportscholen live: EPISOD, Chez Simone, Le Tigre, Kind Yoga, OLY Be, La Suite - Coaching, LE 31 sports, enz. Deze lessen zijn niet beschikbaar in replay.

De [ONLINE] lessen zijn beschikbaar vanaf het eerste abonnementsformule: Easy.

• Privé-coaching:

Bereik je doelen gemakkelijker met op maat gemaakte online, outdoor of thuislessen met JOUW privécoach.

Privé coaching is beschikbaar vanaf het tweede abonnementsformule: Liberty.

Hoe boek ik mijn privé coaching les?

• Ga naar uw Gymlib mobiele app;
  • Klik op het vergrootglas en typ "Train Me" in de zoekbalk;
  • Kies uit de 2 opties "[ONLINE]" of "[OUTDOOR]";
  • Volg de op het gekozen formulier aangegeven reserveringsprocedure;
  • Zoek uw reservering in het tabblad "Mijn passen";
  • Valideer uw sessie van uw reservering door te klikken op "Valideer mijn aanwezigheid".