Ik wil de live groepslessen en webinars bijwonen

Dankzij je Gymlib- of Gymlib Lite-abonnement kun je rechtstreeks vanuit je mobiele applicatie zoveel je wil deelnemen live groepslessen en live thematische workshops of we replays bekijken.

De toegang tot deze live groepslessen is ongelimiteerd en tellen niet mee voor je quota. Je hoeft dus ook geen pas aan te maken. Je hoeft enkel je in te schrijven voor de groepsles van jouw keuze via de app.

Hoe kan ik hieraan deelnemen?

Download op voorhand de Zoom mobiele app en meld je aan voor een gratis account mocht je er nog geen hebben.

• Ga vervolgens naar de Gymlib app;
  • Meld je aan met je professionele email adres;
  • Klik op “Thuis sporten” op de homepage van de app;
  • Klik op “Live”;
  • Klik op de webinar van jous keuze en schrijf je in door op “Deze les reserveren” te klikken. Je kan de sessie toevoegen aan je agenda indien je dit wenst.

Zodra je reservering is gemaakt, ontvang je een e-mail van Zoom met de link om deel te nemen. Je vindt de link ook terug in je kalender (als je deze hebt toegevoegd aan je kalender tenminste), in je reservering in het tabblad "Mijn passen" van de applicatie alsook op de homepage van de app de dag waarop het webinar plaats vindt.

Je kan de webinar bijwonen via je telefoon, tablet of computer.

De toegang tot de groepslessen is beperkt tot de 500 eerste ingeschrevenen.

Vind de replays van de webinars ook terug in de Gymlib app:

• Klik op "Thuis sporten” op de homepage van de app;
  • Klik op “Replays van de webinars bekijken” in het tabblad “Replay beschikbaar”. Je zal worden doorverwezen naar de playlist "Gymlib Home" op ons YouTube kanaal.

Je live sportlessen in het frans en engels:

• Yoga, Pilates, Bootcamp, HIIT, Krachttraining...
  • Elke werkdag van maandag tot en met vrijdag, 's morgens, 's middags of 's avonds.
  • Onder de begeleiding van gediplomeerde coaches door ons geselecteerd.