Ik wil graag mijn Gymlib abonnement pauzeren

Wil je je Gymlib abonnement gedurende een bepaalde periode niet gebruiken? Dan heb je de mogelijkheid om je abonnement op pauze te zetten:

• Je zal geen aanrekening ontvangen zolang je abonnement gepauzeerd is;
  • Je zal prorata terugbetaald worden voor de ontbrekende dagen van je abonnement zodra je je abonnement herneemt;
  • De abonnementen van je vrienden en familieleden die je aangedragen hebt als lid bij Gymlib zullen niet automatisch stopgezet worden;
  • Je gegevens en geschiedenis worden bewaard.
  • Je kan blijven gebruik maken van Gymlib Home: partner applicaties, live online groepslessen, webinars en workshops.

Maar:

• Je credits en je reserveringen vervallen en zijn niet meer geldig.
  • Je kan de online groepslessen van onze partners niet bijwonen (let op: je hebt wél nog onbeperkte toegang tot de  live groepslessen van Gymlib Home).

Hoe kan ik mijn abonnement pauzeren?

• Meld je aan met je account, gebruik daarbij je professionele email adres en je wachtwoord;
  • Klik op je voornaam bovenaan rechts en daarna op “Mijn account”;
  • Klik op het tabblad “Beschikbare formules”, daarna op “Mijn abonnement pauzeren onderaan de pagina;
  • Klik op “Pauzeren tot wanneer de sportcentra terug open gaan”;
  • Geef aan waarom je je abonnement wil pauzeren en klik daarna op “Mijn abonnement gratis pauzeren”;
  • Er zal een bevestiging verschijnen. Je abonnement werd nu op pauze gezet. Je ontvangt hierover eveneens een bevestigingsmail.

Je kan je abonnement heractiveren wanneer je dat zelf wenst. In ieder geval zal je abonnement automatisch opnieuw geactiveerd worden zodra onze sportcentra opnieuw hun deuren openen. Je zal hiervan één week op voorhand op de hoogte gebracht worden en ook op de dag zelf.

Je kan zowel de datum waarop je je abonnement op pauze gezet hebt als de datum waarop je abonnement opnieuw geactiveerd zal worden bekijken in de app in het tabblad profiel.

Via deze link vind je alle info terug omtrent hoe je je abonnement opnieuw kan activeren (indien je dit wenst te doen vóór dat de sportcentra opnieuw opengaan).

Indien je je Gymlib abonnement wenst op te zeggen terwijl je abonnement gepauzeerd is, dan wordt deze aanvraag verwerkt en in rekening gebracht op de hernieuwingsdatum van je abonnement.