Ik wil graag toegang krijgen tot de partner apps

Gymlib Home is de gratis formule binnen het digitale aanbod van jouw Gymlib of Gymlib Lite abonnement. Je hebt rechtstreeks toegang tot dit digitale aanbod via de Gymlib mobile app. Het aanbod geeft toegang tot de sport -en welzijnsapps waarmee we samenwerken.

Dankzij Gymlib Home kan je ook deelnemen aan live groepslessen en webinars of hun replays bekijken.

Welke partner apps zijn er allemaal?

• FizzUp is een sport applicatie om voldoende te bewegen maar ook om gezond te eten. Er zijn aangepaste sportprogramma’s op maat van jouw behoeften: cardio, krachttraining, stretching, … Maar ook meer dan 250 heerlijke recepten op video.
  • Mind geeft je toegang tot meer dan 350 meditatiesessies onder de begeleiding van specialisten (Martin Aylward, Christophe André, Eline Snel, Fabrice Midal...) om dagelijks mentaal tot rust te komen. Mind biedt meditatie sessies voor zowel volwassenen als kinderen.
  • Foodvisor is een voedingscoach die jou helpt om een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Je kan bijvoorbeeld je maaltijden inscannen en zo hun voedingswaarde leren kennen, je fysieke en sportieve activiteiten volgen zodat je dagelijks voldoende beweegt, recepten ontdekken aangepast aan jouw noden en wensen en zelfs persoonlijk voedingsadvies krijgen van voedingsexperts om jouw doelstellingen te behalen.
  • Petit BamBou is dé n°1 app voor meditatie in Europa. Kies uit een catalogus van meer dan 940 meditatiesessies, gerangschikt volgens thema, om jouw geest te trainen en helemaal tot rust te komen.
  • Gotta Joga is een app voor yoga en meditatie met lessen voor alle niveaus. Integreer yoga in je dagelijkse leven om jouw geest de nodige rust te geven en je lichaam te versterken.
  • Lifesum is een app voor voedingsbegeleiding. Lifesum helpt je niet alleen om een gezondere levensstijl te ontwikkelen dankzij een evenwichtige voeding maar ook om jouw doelstellingen te behalen. De app biedt: persoonlijke diëten, eenvoudige voedingsprogramma’s, analyses van jouw maaltijden en gevarieerde recepten.
  • RunMotion Coach helpt je bij je looptrainingen. Ontdek trainingsschema's aangepast aan jouw niveau en een digitale, motiverende coach.
  • Daily Yoga is een app voor yoga en meditatie. Woon lessen bij aagnepast aan jouw niveau, sla je activiteiten op en volg je progressie, deel je ervaringen met andere yogi en luister naar de playlists om mentaal helemaal tot rust te komen.
  • My Mental Energy is een app om jouw welzijn en cognitie te versterken via de mentale ecologie. Concentratie, samenwerking, energie, emoties, aanpassingen en beslissingen: 6 sleutelwoorden om mentale overbelasting te bestrijden, stress tegen te gaan en beter gewapend te zijn tegen alledaagse problemen.

Je hebt recht op een premium abonnement van deze 9 apps.

Hoe kan ik hier gebruik van maken?

• Ga naar de Gymlib app;
  • Meld je aan met je professionele email adres;
  • Klik op “Thuis sporten” op de startpagina in de app;
  • Klik op het tabblad “Partners” en klik daarna op “Code verkrijgen” bij de app van jouw keuze;
  • Volg daarna de instructies om toegang te krijgen tot de app.

• Uw code of toegangslink is uniek en persoonlijk.
  • Hiermee heb je gedurende 1 maand toegang tot de premium versie van de applicatie van jouw keuze.
  • De duur van het abonnement gaat in vanaf de validatie van je code of link.
  • Je kan de geldigheidsdatum van je code of link rechtstreeks in je app terugvinden.
  • Je kan meerdere codes of links van de verschillende apps combineren en tegelijkertijd gebruiken.

Hoe kan ik mijn abonnement vernieuwen?

Zodra je toegangscode of link van 1 maand verloopt, ga je naar je Gymlib-applicatie om een ​​nieuwe code of link te genereren en volg je opnieuw de stappen zoals hierboven beschreven. Je gebruiksinformatie is gekoppeld aan jouw account, dus je gegevens en historiek worden bewaard.