Ik wil opnieuw lid worden

Ik wil graag mijn abonnement hernemen :

Je hebt zonet de beste beslissing ooit gemaakt! ;-)

• Meld je aan met je inloggegevens op de Gymlib mobiele applicatie;

google-play-badge-NL apple store NL-2

• Klik op “Mijn abonnementsformule kiezen” op de startpagina van de applicatie;
  • Kies je abonnementsformule en ga vervolgens over tot de betaling.

Ik wil graag mijn gepauzeerd abonnement hernemen:

Je kan je abonnement dat gepauzeerd werd hernemen wanneer je wil. Het is wel belangrijk om te weten dat je abonnement hoe dan ook automatisch opnieuw geactiveerd wordt zodra onze sportcentra opnieuw hun deuren openen. Hiervan wordt je op de hoogte gebracht één week op voorhand en ook nog eens de dag zelf.

Als je in de applicatie naar het tabblad van je profiel gaat, kan je daar de datum terugvinden waarop je abonnement op pauze gezet werd.

Volg deze stappen indien je je abonnement opnieuw wenst te hernemen (vóór de heropening van onze sport- en welzijnscentra):

• Ga naar de Gymlib website;
  • Meld je aan me je account door te klikken op “Aanmelden” bovenaan rechts;
  • Klik op je voornaam bovenaan rechts en klik daarna op “Mijn account”;
  • Klik op “beschikbare formules”;
  • Klik op “Mijn abonnement hernemen” en bevestig.

Alle nuttige info omtrent Covid-19 vind je op deze pagina terug.