Ik schrijf me in en/of abonneer op Gymlib

Wat is Gymlib? Hoe kan ik mij inschrijven en/of abonneren? Hoe kies ik mijn abonnementsformule?

Wat is Gymlib?

Dankzij uw bedrijf kunt u profiteren van het Gymlib-aanbod: een vrijblijvend abonnement dat u toegang geeft tot +300 sport- en welzijnsactiviteiten online, outdoor en in +4.000 centra in Frankrijk en België. Maar dat is nog niet alles! U kunt ook profiteren van een 100% digitaal aanbod om in vorm te blijven waar u maar wilt, wanneer u maar wilt.

Hoe kan ik mij inschrijven en/of abonneren?

• Download de Gymlib mobiele app;

• Klik op "Aanmelden" en selecteer vervolgens "Toegang voor werknemers";
  • Vul uw gegevens in, waaronder uw professionele e-mail adres en kies uw wachtwoord;
  • Voer de unieke 6-cijferige code in die u in uw e-mail hebt ontvangen;
  • Koppel uw account aan uw telefoon. U bent nu geregistreerd! U kunt nu al profiteren van het 100% digitale aanbod.
  • Klik op de boodschap die onderaan uw startpagina verschijnt "Abonneer u op Gymlib - Kies mijn pakket" of ga naar uw persoonlijke ruimte (rechts bovenaan) en klik op "Kies een pakket - Abonneer";
  • Kies het pakket van uw keuze en ga verder met de betaling: u kunt kiezen tussen bank kaart of SEPA-domiciliëring (of Bancontact in België).

Geniet van uw abonnement: vind de sessie van uw dromen!

Let op:

Uw Gymlib abonnement is strikt persoonlijk en mag niet worden gedeeld.

Hoe kies ik mijn pakket?

Wanneer u uw pakket kiest, kunt u klikken op "Bekijk het netwerk van partners" om de infrastructuur te ontdekken. U heeft toegang tot 95% van het partnernetwerk vanaf het 1e pakket.

Het 100% digitale aanbod is inbegrepen in alle pakketten. U hebt er gratis toegang toe via uw Gymlib-account, zonder dat u een abonnement hoeft te nemen.

Zodra u uw abonnementsformule hebt gekozen, gaat u naar uw persoonlijke ruimte (rechtsboven) om uw profielfoto toe te voegen. De foto is verplicht om een sessie te boeken en moet: frontaal, individueel, duidelijk en helder zijn, zonder zonnebril.

Goed om te weten:

• U kunt op elk moment extra pulses kopen, uw formule wijzigen of uw abonnement pauzeren.
  • Als uw abonnement wordt gepauzeerd, worden uw pulses bevroren en weer ontdooid als u verder gaat.
  • Al uw acties worden rechtstreeks vanuit uw Gymlib-toepassing uitgevoerd.
  • Uw pulses kunnen van de ene maand op de andere worden overgedragen, tot het aantal pulses dat in uw pakket is inbegrepen.
  • Uw pulses kunnen van de ene maand op de andere worden overgedragen, tot het aantal pulses dat in uw pakket is inbegrepen.

Voorbeeld: u neemt een abonnement op een Liberty-pakket met 50 pulses. Aan het einde van je abonnementsmaand, heb je nog 20 pulses over. U ontvangt 70 pulses wanneer u uw abonnement verlengt (50 nieuwe pulses en 20 pulses van uw vorige abonnementsmaand). Als u tijdens uw nieuwe abonnementsmaand geen van uw 70 pulses gebruikt, krijgt u de volgende maand, wanneer u uw abonnement verlengt, 100 pulses (50 nieuwe pulses en 50 pulses uit uw vorige abonnementsmaand, dus geen 70 pulses).