Mijn account
Ik verlaat mijn bedrijf

Wat gebeurt er met mijn Gymlib-abonnement als ik mijn bedrijf verlaat?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat gebeurt er met mijn Gymlib-abonnement als ik mijn bedrijf verlaat?

U profiteert van het aanbod van Gymlib dankzij uw bedrijf. Als u uw bedrijf verlaat, kunt u er dus helaas niet meer van profiteren.

Gelieve je af te melden voordat je zakelijke e-mailadres inactief is. Gebruik uw resterende pulsen vóór je verlengingsdatum. Je ontvangt een e-mail om je afmelding te bevestigen. Na je afmelding zijn de ongebruikte pulsen, op de verlengingsdatum van je abonnement, verloren. Deze worden niet terugbetaald.

Als je het bovenstaande proces niet volgt kan je nog steeds geabonneerd zijn en in rekening worden gebracht voor een service die je niet langer kunt gebruiken.

Heeft uw nieuwe bedrijf Gymlib?

Dit is het beste nieuws van de dag! Meld u af en maak vervolgens een nieuw account aan met uw nieuwe bedrijfsadres.

Belangrijk: Als je nog ongebruikte pulsen hebt met je oude abonnement kan je deze niet terugkrijgen op je nieuwe abonnement.

Heeft uw nieuwe bedrijf (nog) geen Gymlib?

Laten we samenwerken om Gymlib op te zetten in uw nieuwe bedrijf! Ontdek ons ambassadeursprogramma. Wij staan tot uw beschikking om u meer te vertellen.

De Gymlib-ervaring voortzetten met het gateway-programma

Ken je het gateway-programma? Hiermee kun je:

• Verleng de Gymlib-ervaring met 3 maanden

• U krijgt een maand pulsen terugbetaald* (in verhouding tot uw resterende pulsen)

Om van deze service gebruik te kunnen maken, moet je je voor het einde van je huidige abonnement registreren. Ga hiervoor naar je aanmelding en vul het formulier in met je persoonlijke e-mailadres.

Zodra je abonnement is afgelopen, ontvang je een pro-rata terugbetaling voor de resterende pulsen op je vorige factuur. Je kunt je dan opnieuw abonneren door het abonnement te kiezen dat het beste bij je past.

*Dit is een financiële terugbetaling. Alle ongebruikte pulsen (tot een maximum van een maand aan pulsen) worden aan je terugbetaald. Je hebt bijvoorbeeld een abonnement op Energy met 80 pulsen. Aan het einde van de maand heb je 110 pulsen over (meer dan een maand). We betalen dan de 80 pulsen terug op je laatste factuur.

Houd er rekening mee dat als je hebt geprofiteerd van een speciale promotie, dit wordt meegenomen in de prorata. Als uw abonnement volledig werd gefinancierd door uw vorige bedrijf (en dus gratis was voor u), wordt u niet terugbetaald.